pendik escort bayan
ak

Başkentte Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

22.11.2018 - 11:28, Güncelleme: 22.11.2018 - 11:28
 

Başkentte Silahlı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

ANKARA (AA) - Başkentte çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia...

ANKARA (AA) - Başkentte çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Ömer K. (38) ile Murat K. (40), sabah saatlerinde Etimesgut ilçesindeki 2050 Sokak'ta karşılaştı.Araçlarından inip tartışmaya başlayan Ömer K. ile Murat K. birbirlerine silahla ateş etti.112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Murat K. müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Ömer K'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
ANKARA (AA) - Başkentte çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia...

ANKARA (AA) - Başkentte çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Ömer K. (38) ile Murat K. (40), sabah saatlerinde Etimesgut ilçesindeki 2050 Sokak'ta karşılaştı.

Araçlarından inip tartışmaya başlayan Ömer K. ile Murat K. birbirlerine silahla ateş etti.

112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Murat K. müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Ömer K'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.