pendik escort bayan
ak

Başkentte Silah Sesleri Polisi Alarma Geçirdi

25.11.2018 - 04:13, Güncelleme: 25.11.2018 - 04:13
 

Başkentte Silah Sesleri Polisi Alarma Geçirdi

Ankara'da Avusturya Büyükelçiliğinin bulunduğu bulvarda bir araçtan havaya ateş edildi- Polis ekipleri, plakası tespit edilemeyen otomobildeki kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı

ANKARA (AA) - Ankara'da bir otomobilden açılan ateş polisi alarma geçirdi.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Atatürk Bulvarı Avusturya Büyükelçiliği önünde plakası henüz tespit edilemeyen beyaz renkli bir otomobilden havaya ateş edildi. Çok sayıda silah sesi duyulmasının ardından Avusturya Büyükelçiliği gibi stratejik kurumların olay yeri yakınında bulunması nedeniyle tüm hassas noktalardaki güvenlik birimlerine alarm verildi. Ekipler, belirlenen aracın bulunması için çevredeki tüm yolları trafiğe kapattı. Olay yerine gelen uzman ekipler çok sayıda kovan buldu. Söz konusu otomobilin bulunması ve içindeki kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ankara'da Avusturya Büyükelçiliğinin bulunduğu bulvarda bir araçtan havaya ateş edildi- Polis ekipleri, plakası tespit edilemeyen otomobildeki kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı

ANKARA (AA) - Ankara'da bir otomobilden açılan ateş polisi alarma geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Atatürk Bulvarı Avusturya Büyükelçiliği önünde plakası henüz tespit edilemeyen beyaz renkli bir otomobilden havaya ateş edildi.

Çok sayıda silah sesi duyulmasının ardından Avusturya Büyükelçiliği gibi stratejik kurumların olay yeri yakınında bulunması nedeniyle tüm hassas noktalardaki güvenlik birimlerine alarm verildi.

Ekipler, belirlenen aracın bulunması için çevredeki tüm yolları trafiğe kapattı.

Olay yerine gelen uzman ekipler çok sayıda kovan buldu. Söz konusu otomobilin bulunması ve içindeki kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.