pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Şiddetli Rüzgar

24.07.2018 - 17:08, Güncelleme: 24.07.2018 - 17:08
 

Başkentte Şiddetli Rüzgar

Şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar park halindeki otomobillerin üzerine devrildi

ANKARA (AA) - Başkentte şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar, otomobillerin üzerine devrildi.Kentte bir süre etkili olan şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi.Bazı mahalle ve sokaklarda fırtına nedeniyle park halindeki arabaların üstüne devrilen ağaçlar hasara yol açtı. Bazı inşaatlardaki malzemelerin sokağa dökülmesi de paniğe neden oldu.Görgü tanığı Lemuret Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özveren Sokak'taki iş yerinde çalışırken şiddetli bir ses duyduğunu söyledi.Sokağa çıktığında ağacın arabaların üstüne devrildiğini gördüğünü belirten Metin, yaralı olup olmadığını kontrol ettikten sonra ekiplere haber verdiklerini anlattı.
Şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar park halindeki otomobillerin üzerine devrildi

ANKARA (AA) - Başkentte şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar, otomobillerin üzerine devrildi.

Kentte bir süre etkili olan şiddetli rüzgar yaşamı olumsuz etkiledi.

Bazı mahalle ve sokaklarda fırtına nedeniyle park halindeki arabaların üstüne devrilen ağaçlar hasara yol açtı. Bazı inşaatlardaki malzemelerin sokağa dökülmesi de paniğe neden oldu.

Görgü tanığı Lemuret Metin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özveren Sokak'taki iş yerinde çalışırken şiddetli bir ses duyduğunu söyledi.

Sokağa çıktığında ağacın arabaların üstüne devrildiğini gördüğünü belirten Metin, yaralı olup olmadığını kontrol ettikten sonra ekiplere haber verdiklerini anlattı.

Başkentte Şiddetli Rüzgar

Başkentte Şiddetli Rüzgar

Başkentte Şiddetli Rüzgar

Başkentte Şiddetli Rüzgar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.