pendik escort bayan
ak

Başkentte Patlama: 3 Yaralı

15.09.2017 - 15:13, Güncelleme: 15.09.2017 - 15:13
 

Başkentte Patlama: 3 Yaralı

ANKARA (AA) - Başkentte bir binanın kimyasal madde deposu olarak kullanılan giriş katında dairede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye...

ANKARA (AA) - Başkentte bir binanın kimyasal madde deposu olarak kullanılan giriş katında dairede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Koza Sokak'ta bulunan üç katlı binanın giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.Kimyasal madde deposu olarak kullanıldığı öğrenilen dairede meydana gelen patlamada, Burhan Onur K, Cemal Ş. ve Mustafa G. yaralandı.Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.Patlama nedeniyle dairenin pencere korkuluklarının yerinden çıktığı görüldü.Bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, dairede incelemelerde bulundu.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ANKARA (AA) - Başkentte bir binanın kimyasal madde deposu olarak kullanılan giriş katında dairede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye...

ANKARA (AA) - Başkentte bir binanın kimyasal madde deposu olarak kullanılan giriş katında dairede meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Koza Sokak'ta bulunan üç katlı binanın giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kimyasal madde deposu olarak kullanıldığı öğrenilen dairede meydana gelen patlamada, Burhan Onur K, Cemal Ş. ve Mustafa G. yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Patlama nedeniyle dairenin pencere korkuluklarının yerinden çıktığı görüldü.

Bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, dairede incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.