pendik escort bayan
ak

Başkentte Otomobilin Çarptığı Araç Devrildi

18.12.2018 - 02:13, Güncelleme: 18.12.2018 - 02:13
 

Başkentte Otomobilin Çarptığı Araç Devrildi

İstanbul yolunda bir otomobilin çarpmasının ardından yoldan çıkarak devrilen araçta yaralanan kadın ile 5 aylık bebeği tedavi altına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında bir kadın ile 5 aylık bebeği yaralandı.Alınan bilgiye göre, İstanbul yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndan Ankara istikametine giden A.K'nin kullandığı 06 BEB 581 plakalı otomobil, 2651. Cadde kesişiminde aynı yönde ilerleyen S.C. yönetimindeki 34 SZ 9351 plakalı araca çarptı.Kontrolden çıkarak yol kenarına savrulan 34 SZ 9351 plakalı araç, kaldırımdaki bir ağaca çarparak devrildi.Sürücülerin yara almadan atlattığı kazada, devrilen araçta bulunan Zeynep A. ile 5 aylık bebeği Alya Nisa A. yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki bir hastaneye kaldırıldı.
İstanbul yolunda bir otomobilin çarpmasının ardından yoldan çıkarak devrilen araçta yaralanan kadın ile 5 aylık bebeği tedavi altına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında bir kadın ile 5 aylık bebeği yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndan Ankara istikametine giden A.K'nin kullandığı 06 BEB 581 plakalı otomobil, 2651. Cadde kesişiminde aynı yönde ilerleyen S.C. yönetimindeki 34 SZ 9351 plakalı araca çarptı.

Kontrolden çıkarak yol kenarına savrulan 34 SZ 9351 plakalı araç, kaldırımdaki bir ağaca çarparak devrildi.

Sürücülerin yara almadan atlattığı kazada, devrilen araçta bulunan Zeynep A. ile 5 aylık bebeği Alya Nisa A. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki bir hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.