pendik escort bayan
ak

Başkentte Otel Yangını

19.12.2017 - 01:38, Güncelleme: 19.12.2017 - 01:38
 

Başkentte Otel Yangını

Ulus'taki Çıkrıkçılar Yokuşu'nda bir otelde çıkan yangın hasara neden oldu

ANKARA (AA) - Ankara'da bir otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.Ulus'taki Çıkrıkçılar Yokuşu'nda bulunan bir otelin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otelde kalanlar ise tahliye edildi.Otelden yükselen dumanlar çok sayıda iş yeri ve dükkanın bulunduğu bölgede paniğe yol açtı.Alt katında bir iş hanı bulunan otelin çatısından yükselen alevler itfaiye aracının yangın merdiveninden sıkılan suyla kontrol altına alındı.Kısa sürede söndürülen yangın otelde hasara neden oldu.
Ulus'taki Çıkrıkçılar Yokuşu'nda bir otelde çıkan yangın hasara neden oldu

ANKARA (AA) - Ankara'da bir otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Ulus'taki Çıkrıkçılar Yokuşu'nda bulunan bir otelin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otelde kalanlar ise tahliye edildi.

Otelden yükselen dumanlar çok sayıda iş yeri ve dükkanın bulunduğu bölgede paniğe yol açtı.

Alt katında bir iş hanı bulunan otelin çatısından yükselen alevler itfaiye aracının yangın merdiveninden sıkılan suyla kontrol altına alındı.

Kısa sürede söndürülen yangın otelde hasara neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.