pendik escort bayan
ak

Başkentte Okur Yazar Buluşması Etkinliği

09.02.2019 - 16:03, Güncelleme: 09.02.2019 - 16:03
 

Başkentte Okur Yazar Buluşması Etkinliği

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ ilçesinde Fatih Kitap Evi tarafından düzenlenen okur yazar buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Fatih Kitap Evi'nde...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ ilçesinde Fatih Kitap Evi tarafından düzenlenen okur yazar buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Fatih Kitap Evi'nde düzenlenen okur yazar buluşması etkinliğine gazeteci yazar Ali Sali katıldı.Son şiir kitabı "Fatma Begüm'ün Saba Defteri" hakkında konuşan Sali, "Kızımı ebedi yurduna yolcu edince bu kitap ortaya çıktı. Kızımın çektiği acılar ile ilgili bazı şeyleri yazmak bazı şeyleri yapmak benim için önemliydi." diye konuştu.Sali, daha sonra okuyucuları için kitabını imzaladı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ ilçesinde Fatih Kitap Evi tarafından düzenlenen okur yazar buluşması etkinliği gerçekleştirildi.Fatih Kitap Evi'nde...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ ilçesinde Fatih Kitap Evi tarafından düzenlenen okur yazar buluşması etkinliği gerçekleştirildi.

Fatih Kitap Evi'nde düzenlenen okur yazar buluşması etkinliğine gazeteci yazar Ali Sali katıldı.

Son şiir kitabı "Fatma Begüm'ün Saba Defteri" hakkında konuşan Sali, "Kızımı ebedi yurduna yolcu edince bu kitap ortaya çıktı. Kızımın çektiği acılar ile ilgili bazı şeyleri yazmak bazı şeyleri yapmak benim için önemliydi." diye konuştu.

Sali, daha sonra okuyucuları için kitabını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.