pendik escort bayan
ak

Başkentte Okuldaki Civa Zehirlenmesi

02.11.2017 - 20:03, Güncelleme: 02.11.2017 - 20:03
 

Başkentte Okuldaki Civa Zehirlenmesi

Sağlık Bakanlığı, Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenen öğrencilerin ve okul çalışanlarının genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığınca, Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenen öğrenci ve okul çalışanlarının genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, termometre tüplerinin kırılması sonucu civa dökülmesinden etkilenen 13 öğrenci ve bir çalışanın olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekiplerince Keçiören Mesleki Hastalıklar Hastanesine götürüldüğü, diğer kişilerin kendi imkanlarıyla aynı hastaneye ulaştığı belirtildi.Tetkikleri yapılmak üzere gözlem altına alınan öğrenci ve çalışanların acil muayenelerinin yapıldığı vurgulanan açıklamada, genel durumlarının iyi olduğu ve tetkik sonuçlarına göre gerekli işlem ve tedavilerinin yapılacağı kaydedildi.Aktaş Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, civadan zehirlenen 16 öğrenci ve 8 okul çalışanı hastanede tedavi altına alınmıştı.
Sağlık Bakanlığı, Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenen öğrencilerin ve okul çalışanlarının genel sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığınca, Aktaş Atatürk Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde civa dökülmesinden etkilenen öğrenci ve okul çalışanlarının genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, termometre tüplerinin kırılması sonucu civa dökülmesinden etkilenen 13 öğrenci ve bir çalışanın olay yerine intikal eden 112 Acil Servis ekiplerince Keçiören Mesleki Hastalıklar Hastanesine götürüldüğü, diğer kişilerin kendi imkanlarıyla aynı hastaneye ulaştığı belirtildi.

Tetkikleri yapılmak üzere gözlem altına alınan öğrenci ve çalışanların acil muayenelerinin yapıldığı vurgulanan açıklamada, genel durumlarının iyi olduğu ve tetkik sonuçlarına göre gerekli işlem ve tedavilerinin yapılacağı kaydedildi.

Aktaş Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, civadan zehirlenen 16 öğrenci ve 8 okul çalışanı hastanede tedavi altına alınmıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.