pendik escort bayan
ak

Başkentte Kaldırım Yenileme Çalışmaları

28.09.2016 - 10:48, Güncelleme: 28.09.2016 - 10:48
 

Başkentte Kaldırım Yenileme Çalışmaları

Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Konya Yolu Kavşağı’ndan, Polisevi’nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı Kavşağı’na kadar olan ve asfaltı tamamen yenilenen Dikmen Caddesi’nin 6 kilometrelik kısmında, eskiyen kaldırım taşları sökülerek, yerine beton bloklar döşendi.Yeni kaldırımların döşenmesinde, Ankara genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanılırken engelliler için iz yolu ve rampalar yapıldı. Açıklamada kaldırımların yanı sıra refüjde de düzenleme yapıldığı, çalışmalar sırasında yol kısmi olarak trafiğe kapatılırken, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların yoğun olarak devam ettiği de bildirildi.
Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Konya Yolu Kavşağı’ndan, Polisevi’nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı Kavşağı’na kadar olan ve asfaltı tamamen yenilenen Dikmen Caddesi’nin 6 kilometrelik kısmında, eskiyen kaldırım taşları sökülerek, yerine beton bloklar döşendi.

Yeni kaldırımların döşenmesinde, Ankara genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanılırken engelliler için iz yolu ve rampalar yapıldı.

Açıklamada kaldırımların yanı sıra refüjde de düzenleme yapıldığı, çalışmalar sırasında yol kısmi olarak trafiğe kapatılırken, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların yoğun olarak devam ettiği de bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.