pendik escort bayan
ak

Başkentte İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 5 Yaralı

21.07.2018 - 06:03, Güncelleme: 21.07.2018 - 06:03
 

Başkentte İki Aile Arasında Silahlı Kavga: 5 Yaralı

Mamak'ta bir apartmanda iki aile arasında çıkan kavgada aynı aileden 3 kişi pompalı tüfekle vuruldu- Diğer aileden bir kişi bıçaklandı, darbedilen oğlu ise ağır yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Çatak Caddesi'nde bir apartmanda aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu aynı aileden İ.Y, H.Y. ve K.B. pompalı tüfekle vuruldu. Diğer aileden C.A. bıçaklandı, 11 yaşındaki oğlu B.A. ise darbedildi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.Ambulanslarla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan B.A'nın hayati tehlikesi öğrenildi.Öte yandan, pompalı tüfekle yaralanan İ.Y'nin cezaevinden dün çıktığı öğrenildi.
Mamak'ta bir apartmanda iki aile arasında çıkan kavgada aynı aileden 3 kişi pompalı tüfekle vuruldu- Diğer aileden bir kişi bıçaklandı, darbedilen oğlu ise ağır yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çatak Caddesi'nde bir apartmanda aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu aynı aileden İ.Y, H.Y. ve K.B. pompalı tüfekle vuruldu. Diğer aileden C.A. bıçaklandı, 11 yaşındaki oğlu B.A. ise darbedildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Ambulanslarla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan B.A'nın hayati tehlikesi öğrenildi.

Öte yandan, pompalı tüfekle yaralanan İ.Y'nin cezaevinden dün çıktığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.