pendik escort bayan
ak

Başkentte Hırsızlık Operasyonu

29.06.2019 - 07:08, Güncelleme: 29.06.2019 - 07:08
 

Başkentte Hırsızlık Operasyonu

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nallıhan'da çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.Çalışmalar sonucunda ekipler, Yukarıbağlıca, Eymir ve Doğandere mahallelerinde çeşitli tarihlerde meydana gelen enerji ve kablo hırsızlığını, Karahisar Mahallesi'ndeki küçükbaş hayvan hırsızlığını ve Eymir Mahallesi'ndeki bahçeden hırsızlık olayını Nallıhan'da ikamet eden H.H.K, A.G, N.G. ve Ç.B.Ç'nin gerçekleştirdiğini saptadı.Bunun üzerine Nallıhan Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden polis ve jandarma ekipleri belirlenen iki adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.Operasyonda H.H.K, A.G, N.G. ve Ç.B.Ç. gözaltına alındı.Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.H.K. tutuklanırken A.G. ve N.G. adli kontrol şartıyla, Ç.B.Ç ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nallıhan'da çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucunda ekipler, Yukarıbağlıca, Eymir ve Doğandere mahallelerinde çeşitli tarihlerde meydana gelen enerji ve kablo hırsızlığını, Karahisar Mahallesi'ndeki küçükbaş hayvan hırsızlığını ve Eymir Mahallesi'ndeki bahçeden hırsızlık olayını Nallıhan'da ikamet eden H.H.K, A.G, N.G. ve Ç.B.Ç'nin gerçekleştirdiğini saptadı.

Bunun üzerine Nallıhan Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden polis ve jandarma ekipleri belirlenen iki adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Operasyonda H.H.K, A.G, N.G. ve Ç.B.Ç. gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.H.K. tutuklanırken A.G. ve N.G. adli kontrol şartıyla, Ç.B.Ç ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.