pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Hırısızlık Operasyonu

16.01.2019 - 20:48, Güncelleme: 16.01.2019 - 20:48
 

Başkentte Hırısızlık Operasyonu

Altındağ'da 20 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 2 zanlı tutuklandı

ANKARA (AA) - Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, değişik tarihlerde 20 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 zanlı sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'nın Altındağ ve Keçiören ilçelerinde son 3 ay içerisinde meydana gelen hırsızlık olayını inceleyen Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, iki ilçede toplam 20 evde meydana gelen hırsızlık olaylarının aynı kişilerce gerçekleştirildiğini belirledi.Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, belirlenen adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlıyı gözaltına aldı.Zanlıların elektronik ürünler başta olmak üzere para edecek her şeyi çaldıkları belirlenirken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 7 televizyon, 4 laptop, 1 elektrik süpürgesi, 2 fırın ve 2 şarjlı matkap ele geçirildi. Öte yandan zanlıların hırsızlık yapacakları evlere genelde balkon ve pencereden girdikleri, çalıntı malları da ikinci el eşya dükkanlarına sattıkları tespit edildi.Gözaltına alınan H. A., M. C. Z. sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, diğer zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Altındağ'da 20 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 2 zanlı tutuklandı

ANKARA (AA) - Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, değişik tarihlerde 20 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 zanlı sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'nın Altındağ ve Keçiören ilçelerinde son 3 ay içerisinde meydana gelen hırsızlık olayını inceleyen Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, iki ilçede toplam 20 evde meydana gelen hırsızlık olaylarının aynı kişilerce gerçekleştirildiğini belirledi.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, belirlenen adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlıların elektronik ürünler başta olmak üzere para edecek her şeyi çaldıkları belirlenirken, ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 7 televizyon, 4 laptop, 1 elektrik süpürgesi, 2 fırın ve 2 şarjlı matkap ele geçirildi. Öte yandan zanlıların hırsızlık yapacakları evlere genelde balkon ve pencereden girdikleri, çalıntı malları da ikinci el eşya dükkanlarına sattıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan H. A., M. C. Z. sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, diğer zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.