pendik escort bayan
ak

Başkentte Hdp'nin Nevruz Kutlaması

21.03.2018 - 15:58, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:58
 

Başkentte Hdp'nin Nevruz Kutlaması

ANKARA (AA) - HDP Ankara İl Başkanlığınca Kolej Meydanı'nda nevruz kutlaması yapıldı.Bazı sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı etkinlik dolayısıyla...

ANKARA (AA) - HDP Ankara İl Başkanlığınca Kolej Meydanı'nda nevruz kutlaması yapıldı.Bazı sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı etkinlik dolayısıyla Kolej Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar saat 10.00'da trafiğe kapatıldı.Bariyerlerle güvenlik çemberine alınan alanda, dedektör köpeklerle patlayıcı madde araması yapıldı.Meydan ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.Kutlamaya katılanlar, oluşturulan iki güvenlik noktasından üzerileri ve çantaları arandıktan sonra alana girdi.Az sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, yakılan ateş etrafında müzik eşliğinde halay çekildi.Etkinliğe katılan kuruluşlar adına konuşma yapan Fikret Aslan, herkesi nevruz coşkusuyla selamladığını belirterek, nevruzun zulme karşı dirilişin, direnişin sembolü olduğunu söyledi.
ANKARA (AA) - HDP Ankara İl Başkanlığınca Kolej Meydanı'nda nevruz kutlaması yapıldı.Bazı sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı etkinlik dolayısıyla...

ANKARA (AA) - HDP Ankara İl Başkanlığınca Kolej Meydanı'nda nevruz kutlaması yapıldı.

Bazı sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı etkinlik dolayısıyla Kolej Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar saat 10.00'da trafiğe kapatıldı.

Bariyerlerle güvenlik çemberine alınan alanda, dedektör köpeklerle patlayıcı madde araması yapıldı.

Meydan ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kutlamaya katılanlar, oluşturulan iki güvenlik noktasından üzerileri ve çantaları arandıktan sonra alana girdi.

Az sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, yakılan ateş etrafında müzik eşliğinde halay çekildi.

Etkinliğe katılan kuruluşlar adına konuşma yapan Fikret Aslan, herkesi nevruz coşkusuyla selamladığını belirterek, nevruzun zulme karşı dirilişin, direnişin sembolü olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.