pendik escort bayan
ak

Başkentte, "Hatay Günleri" Yarın Akm'de Başlayacak

30.10.2018 - 16:33, Güncelleme: 30.10.2018 - 16:33
 

Başkentte, "Hatay Günleri" Yarın Akm'de Başlayacak

ANKARA (AA) - Hatay Birlik Vakfınca, Başkentte bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Hatay Günleri" yarın başlayacak.Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Hatay Birlik Vakfınca, Başkentte bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Hatay Günleri" yarın başlayacak.Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, Hatay yöresine özgü ürünler sergilenecek.Etkinlik çerçevesinde, "Antakya Medeniyetler Korosu" tarafından geliri ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine dağıtılmak üzere yarın MEB Şura Salonu'nda özel bir konser verilecek.Hatay'a özgü lezzetlerin yanı sıra yöresel müziklerin de Ankaralılarla buluşturulacağı etkinlik, 4 Kasım'da sona erecek.
ANKARA (AA) - Hatay Birlik Vakfınca, Başkentte bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Hatay Günleri" yarın başlayacak.Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Hatay Birlik Vakfınca, Başkentte bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Hatay Günleri" yarın başlayacak.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, Hatay yöresine özgü ürünler sergilenecek.

Etkinlik çerçevesinde, "Antakya Medeniyetler Korosu" tarafından geliri ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine dağıtılmak üzere yarın MEB Şura Salonu'nda özel bir konser verilecek.

Hatay'a özgü lezzetlerin yanı sıra yöresel müziklerin de Ankaralılarla buluşturulacağı etkinlik, 4 Kasım'da sona erecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.