pendik escort bayan
ak

Başkentte Hafif Ticari Araç İle Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

08.06.2019 - 22:28, Güncelleme: 08.06.2019 - 22:28
 

Başkentte Hafif Ticari Araç İle Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Raşit Er yönetimindeki 06 R 9906 plakalı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Raşit Er yönetimindeki 06 R 9906 plakalı hafif ticari araç, Çubuk-Şabanözü kara yolu Şeyh Şamil Bulvarı kavşağında Nuri Yalçın idaresindeki 06 EDP 23 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilin sürücüsü Yalçın ile araçlarda bulunan Münevver Ebekayası, Zeliha, Sedanur ve engelli Semanur Er ile Şerife Akpınar yaralandı.Araçlarda sıkışan bazı yaralıları itfaiye ve sağlık ekipleri çıkardı.112 Acil Servis ekiplerince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Nuri Yalçın ile Münevver Ebekayası, buradaki müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Raşit Er yönetimindeki 06 R 9906 plakalı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Raşit Er yönetimindeki 06 R 9906 plakalı hafif ticari araç, Çubuk-Şabanözü kara yolu Şeyh Şamil Bulvarı kavşağında Nuri Yalçın idaresindeki 06 EDP 23 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobilin sürücüsü Yalçın ile araçlarda bulunan Münevver Ebekayası, Zeliha, Sedanur ve engelli Semanur Er ile Şerife Akpınar yaralandı.

Araçlarda sıkışan bazı yaralıları itfaiye ve sağlık ekipleri çıkardı.

112 Acil Servis ekiplerince Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Nuri Yalçın ile Münevver Ebekayası, buradaki müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.