pendik escort bayan
ak

Başkentte Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

27.06.2019 - 23:48, Güncelleme: 27.06.2019 - 23:48
 

Başkentte Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Sincan ilçesinde yaklaşık 60 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı

ANKARA (AA) - Sincan ilçesinde yedikleri yemekten zehirlendikleri iddiasıyla yaklaşık 60 işçi hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan yaklaşık 60 işçi, yedikleri yemekten sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle rahatsızlandı. Rahatsızlanan işçilerin bir kısmı kendi imkanlarıyla bir kısmı ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı.İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Sincan ilçesinde yaklaşık 60 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı

ANKARA (AA) - Sincan ilçesinde yedikleri yemekten zehirlendikleri iddiasıyla yaklaşık 60 işçi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan yaklaşık 60 işçi, yedikleri yemekten sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle rahatsızlandı.

Rahatsızlanan işçilerin bir kısmı kendi imkanlarıyla bir kısmı ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı.

İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.