pendik escort bayan
ak

Başkentte Filografi Sergisi

23.10.2016 - 13:03, Güncelleme: 23.10.2016 - 13:03
 

Başkentte Filografi Sergisi

Gülderen Tuncer'in "Çivi ve Telin Dansı" isimli altıncı kişisel sergisi sanatseverlerle buluşacak

ANKARA (AA) - Gülderen Tuncer'in "Çivi ve Telin Dansı" isimli filografi sergisi Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.AA muhabirine yaptığı açıklamada, filografinin çivilerin arasından tellerin geçirilmesiyle objelere estetik bir görünüm kazandırılması sanatı olduğunu belirten Tuncer, bunun Osmanlı döneminin unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarından biri olduğunu söyledi.Filografiyle yaklaşık 5 yıl önce tanıştığını ifade eden Tuncer, bugüne kadar ürettiği eserlerle beş kişisel sergi açtığını kaydetti."Çivi ve Telin Dansı" isimli yeni sergisinin 25-30 Ekim arasında TBMM Mustafa Necati Kültür Evi'nde sanatseverlerle buluşacağını bildiren Tuncer, bu serginin gelirinin bir bölümünün engelli üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacağını dile getirdi.
Gülderen Tuncer'in "Çivi ve Telin Dansı" isimli altıncı kişisel sergisi sanatseverlerle buluşacak

ANKARA (AA) - Gülderen Tuncer'in "Çivi ve Telin Dansı" isimli filografi sergisi Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

AA muhabirine yaptığı açıklamada, filografinin çivilerin arasından tellerin geçirilmesiyle objelere estetik bir görünüm kazandırılması sanatı olduğunu belirten Tuncer, bunun Osmanlı döneminin unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarından biri olduğunu söyledi.

Filografiyle yaklaşık 5 yıl önce tanıştığını ifade eden Tuncer, bugüne kadar ürettiği eserlerle beş kişisel sergi açtığını kaydetti.

"Çivi ve Telin Dansı" isimli yeni sergisinin 25-30 Ekim arasında TBMM Mustafa Necati Kültür Evi'nde sanatseverlerle buluşacağını bildiren Tuncer, bu serginin gelirinin bir bölümünün engelli üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.