pendik escort bayan
ak

Başkentte Erkek Cesedi Bulundu

19.02.2019 - 11:43, Güncelleme: 19.02.2019 - 11:43
 

Başkentte Erkek Cesedi Bulundu

ANKARA (AA) - Başkentte, boş bir arazide erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Başkentte, boş bir arazide erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde Mimar Caddesi ile Niyet Sokak kesişimindeki boş arazide erkek cesedi buldu.Yapılan inceleme sonucunda cesedin Ünsal Sevinç'e (48) ait olduğu tespit edildi.Kafasına sert bir cisimle vurulduğunu tespit edilen Seviç'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ANKARA (AA) - Başkentte, boş bir arazide erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde...

ANKARA (AA) - Başkentte, boş bir arazide erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri ihbar üzerine gittikleri Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde Mimar Caddesi ile Niyet Sokak kesişimindeki boş arazide erkek cesedi buldu.

Yapılan inceleme sonucunda cesedin Ünsal Sevinç'e (48) ait olduğu tespit edildi.

Kafasına sert bir cisimle vurulduğunu tespit edilen Seviç'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.