pendik escort bayan
ak

Başkentte Çocuk Oyun Alanlarına 24 Saat Kameralı Gözetim

18.07.2018 - 11:13, Güncelleme: 18.07.2018 - 11:13
 

Başkentte Çocuk Oyun Alanlarına 24 Saat Kameralı Gözetim

Ankara Büyükşehir Belediyesince, parklarda bulunan çocuk oyun alanlarının her bir noktası 24 saat kamera sistemi ile izlenecek- Parklara "acil yardım butonları" da yerleştirilecek, butona basılmasıyla bulunulan parka en yakın emniyet güçleri bu alana yönl

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, kent genelinde parklarda bulunan çocuk oyun alanlarına güvenlik kameraları ve "acil yardım butonları" yerleştirilecek.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkentin dört bir yanında bulunan parkları daha da güvenli hale getirmek amacıyla, özellikle çocukların daha çok zaman geçirdiği ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parklar, 24 saat gözetlenecek kamera sistemiyle donatılacak.İlk etapta merkez ve bazı ilçelerdeki toplam 20 parka kurulacak güvenlik kamerası sistemi sayesinde aileler gönül rahatlığı içinde çocuklarıyla parklarda vakit geçirebilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden vatandaşların canlı izleyebileceği güvenlik kamera sistemi, daha sonra diğer parklara da takılarak yaygınlaştırılacak.Öte yandan parklara "acil yardım butonları" da yerleştirilecek. Butona basılmasıyla, bulunulan parka en yakın emniyet güçleri bu alana yönlendirilecek.Güvenlik kameraları ve acil yardım butonlarının takılmasıyla madde bağımlılarının parklardan uzak tutulması, darp, kavga, hırsızlık ve kapkaç gibi olayların da önüne geçilmesi amaçlanıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesince, parklarda bulunan çocuk oyun alanlarının her bir noktası 24 saat kamera sistemi ile izlenecek- Parklara "acil yardım butonları" da yerleştirilecek, butona basılmasıyla bulunulan parka en yakın emniyet güçleri bu alana yönl

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, kent genelinde parklarda bulunan çocuk oyun alanlarına güvenlik kameraları ve "acil yardım butonları" yerleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkentin dört bir yanında bulunan parkları daha da güvenli hale getirmek amacıyla, özellikle çocukların daha çok zaman geçirdiği ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parklar, 24 saat gözetlenecek kamera sistemiyle donatılacak.

İlk etapta merkez ve bazı ilçelerdeki toplam 20 parka kurulacak güvenlik kamerası sistemi sayesinde aileler gönül rahatlığı içinde çocuklarıyla parklarda vakit geçirebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden vatandaşların canlı izleyebileceği güvenlik kamera sistemi, daha sonra diğer parklara da takılarak yaygınlaştırılacak.

Öte yandan parklara "acil yardım butonları" da yerleştirilecek. Butona basılmasıyla, bulunulan parka en yakın emniyet güçleri bu alana yönlendirilecek.

Güvenlik kameraları ve acil yardım butonlarının takılmasıyla madde bağımlılarının parklardan uzak tutulması, darp, kavga, hırsızlık ve kapkaç gibi olayların da önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.