pendik escort bayan
ak

Başkentte Cinayet Zanlısı Yakalandı

30.03.2018 - 02:38, Güncelleme: 30.03.2018 - 02:38
 

Başkentte Cinayet Zanlısı Yakalandı

Altındağ'da bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçan katil zanlısı, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Altındağ ilçesinde dün bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçan katil zanlısı, Altındağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalandı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün Altındağ ilçesi Beşikkaya Mahallesi pazar yerinde silahlı saldırıya uğrayan İsmail Aymergen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Olaydan sonra başlatılan soruşturmayı yürüten Altındağ Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Aymergen'i vurduktan sonra kaçan zanlının F.C.A. olduğunu belirledi.Şüphelinin Altındağ ilçesindeki ikametini tespit eden polis ekipleri, bu eve operasyon düzenledi. Gözaltına alınan F.C.A'nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, zanlının ilk ifadesinde Aymergen ile aralarında husumet bulunduğunu, cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi.
Altındağ'da bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçan katil zanlısı, polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Altındağ ilçesinde dün bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçan katil zanlısı, Altındağ Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün Altındağ ilçesi Beşikkaya Mahallesi pazar yerinde silahlı saldırıya uğrayan İsmail Aymergen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaydan sonra başlatılan soruşturmayı yürüten Altındağ Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Aymergen'i vurduktan sonra kaçan zanlının F.C.A. olduğunu belirledi.

Şüphelinin Altındağ ilçesindeki ikametini tespit eden polis ekipleri, bu eve operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan F.C.A'nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, zanlının ilk ifadesinde Aymergen ile aralarında husumet bulunduğunu, cinayeti bu nedenle işlediğini söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.