pendik escort bayan
ak

Başkentte Cinayet

24.09.2018 - 04:03, Güncelleme: 24.09.2018 - 04:03
 

Başkentte Cinayet

Ankara’da yol kenarındaki ormanlık alanda hareketsiz yatan kişinin tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı

ANKARA (AA) - Ankara’da bir kişi, ODTÜ Ormanı yakınında yol kenarında tabancayla vurularak öldürüldü.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çankaya ilçesi Oran Mahallesi'nde silah sesleri duyanlar polise haber verdi. Bir süre sonra olay yerine ulaşan ekipler, Turan Güneş Bulvarı üzeri, ODTÜ Ormanı yakınındaki yol kenarında yerde yatan F.M'nin silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Olay yerini muhafaza altına alan Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıların yakalanması için çevrede çalışma başlattı. Bulvar üzerindeki MOBESE kameralarının görüntüleri izlenmeye alındı. Hayatını kaybeden F.M'nin cenazesi Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Ankara’da yol kenarındaki ormanlık alanda hareketsiz yatan kişinin tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşıldı

ANKARA (AA) - Ankara’da bir kişi, ODTÜ Ormanı yakınında yol kenarında tabancayla vurularak öldürüldü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Çankaya ilçesi Oran Mahallesi'nde silah sesleri duyanlar polise haber verdi.

Bir süre sonra olay yerine ulaşan ekipler, Turan Güneş Bulvarı üzeri, ODTÜ Ormanı yakınındaki yol kenarında yerde yatan F.M'nin silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Olay yerini muhafaza altına alan Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıların yakalanması için çevrede çalışma başlattı.

Bulvar üzerindeki MOBESE kameralarının görüntüleri izlenmeye alındı. Hayatını kaybeden F.M'nin cenazesi Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.