pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkent'te Çatı Yangını

28.07.2016 - 22:53, Güncelleme: 28.07.2016 - 22:53
 

Başkent'te Çatı Yangını

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çankaya ilçesinde çıkan yangın, bir apartmanda büyük hasara neden oldu. Oğuzlar Mahallesi 1370. Sokak'taki bir apartmanın çatısında...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çankaya ilçesinde çıkan yangın, bir apartmanda büyük hasara neden oldu. Oğuzlar Mahallesi 1370. Sokak'taki bir apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın çatısını tamamen saran alevleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla kontrol altına aldı. Çatısı yanan apartmanın sakinleri, yangın söndürme çalışmalarını endişeyle izledi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çankaya ilçesinde çıkan yangın, bir apartmanda büyük hasara neden oldu. Oğuzlar Mahallesi 1370. Sokak'taki bir apartmanın çatısında...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çankaya ilçesinde çıkan yangın, bir apartmanda büyük hasara neden oldu.

Oğuzlar Mahallesi 1370. Sokak'taki bir apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, apartmanın çatısını tamamen saran alevleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla kontrol altına aldı.

Çatısı yanan apartmanın sakinleri, yangın söndürme çalışmalarını endişeyle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.