pendik escort bayan
ak

Başkentte Bir Binaya Pompalı Tüfekle Ateş Edildi

04.09.2018 - 14:48, Güncelleme: 04.09.2018 - 14:48
 

Başkentte Bir Binaya Pompalı Tüfekle Ateş Edildi

ANKARA (AA) - Başkentte avukatlık bürolarının da bulunduğu binaya bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Celal...

ANKARA (AA) - Başkentte avukatlık bürolarının da bulunduğu binaya bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Celal Bayar Bulvarı'nda Cebeci istikametine seyir halinde olan 06 AT 0838 plakalı araçtan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından Toros Sokak'ta bulunan binalara pompalı tüfekle ateş edildi. Açılan ateş sonucu içerisinde avukatlık bürolarının da bulunduğu binanın birinci ve üçüncü katlarına saçmalar isabet etti. Olayda, yaralanan olmadı.İçerisinden ateş edilen araç kısa süre sonra Dikimevi kavşağında durduruldu. Şüpheli şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.
ANKARA (AA) - Başkentte avukatlık bürolarının da bulunduğu binaya bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı.Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Celal...

ANKARA (AA) - Başkentte avukatlık bürolarının da bulunduğu binaya bir araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Celal Bayar Bulvarı'nda Cebeci istikametine seyir halinde olan 06 AT 0838 plakalı araçtan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından Toros Sokak'ta bulunan binalara pompalı tüfekle ateş edildi.

Açılan ateş sonucu içerisinde avukatlık bürolarının da bulunduğu binanın birinci ve üçüncü katlarına saçmalar isabet etti. Olayda, yaralanan olmadı.

İçerisinden ateş edilen araç kısa süre sonra Dikimevi kavşağında durduruldu. Şüpheli şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.