pendik escort bayan
ak

Başkentte Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

03.04.2018 - 17:53, Güncelleme: 03.04.2018 - 17:53
 

Başkentte Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Eski MHP Genel Başkanı Türkeş'in ölümünün 21. yılı dolayısıyla düzenlenecek anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ölümünün 21. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Türkeş'in kabri başında anma töreni düzenlenecek.Bu nedenle gece 02.00'den program sona erene kadar, Alparslan Türkeş Caddesi çift yönlü olarak (Jandarma Alt Geçit Kavşağı ile Alparslan Türkeş Meydanı arasına açılan cadde ve sokaklar), Alparslan Türkeş Meydanı (alt geçit hariç), Mevlana Bulvarı ile Bahriye Üçok Caddesi'nden Alparslan Türkeş Meydanı'na giriş ve çıkış yan varyantları araç trafiğine kapatılacak.Vatandaşlardan mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapatılacak yolların durumunu dikkate almaları istendi.
Eski MHP Genel Başkanı Türkeş'in ölümünün 21. yılı dolayısıyla düzenlenecek anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in ölümünün 21. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın Türkeş'in kabri başında anma töreni düzenlenecek.

Bu nedenle gece 02.00'den program sona erene kadar, Alparslan Türkeş Caddesi çift yönlü olarak (Jandarma Alt Geçit Kavşağı ile Alparslan Türkeş Meydanı arasına açılan cadde ve sokaklar), Alparslan Türkeş Meydanı (alt geçit hariç), Mevlana Bulvarı ile Bahriye Üçok Caddesi'nden Alparslan Türkeş Meydanı'na giriş ve çıkış yan varyantları araç trafiğine kapatılacak.

Vatandaşlardan mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapatılacak yolların durumunu dikkate almaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.