pendik escort bayan
ak

Başkentte Atlı Polisler 1 Mayıs'a Hazır

30.04.2019 - 14:18, Güncelleme: 30.04.2019 - 14:18
 

Başkentte Atlı Polisler 1 Mayıs'a Hazır

Başkentte, vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği parklarda ve oyun alanlarında görev yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, alanlarda huzur ve güven ortamının devamı için devriye gezecek

ANKARA (AA) - AYKUT KARADAĞ - Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yarın vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda güvenliğin ve huzurun sağlanması için devriye yapacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birliği, kent asayişinin sağlanmasına yardımcı olmasının yanı sıra parklarda geç saatlere kadar devriye gezerek şüpheli şahıslara yönelik GBT sorgulaması yapıyor.Atlı polislerin, parklarda çocukların güvenliği ve huzuru için aktif görev almaları çocukları ve ailelerini de memnun ediyor.Havaların ısınmasıyla birlikte akşam saatlerinde kalabalıklaşan parklarda devriye gezen atlı polislere, vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bu kapsamda 30 atlı polis, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde alanlarda bir araya gelecek olan vatandaşların güvenliğinin ve huzurunun sağlanması için devriye gezecek.
Başkentte, vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği parklarda ve oyun alanlarında görev yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, alanlarda huzur ve güven ortamının devamı için devriye gezecek

ANKARA (AA) - AYKUT KARADAĞ - Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yarın vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda güvenliğin ve huzurun sağlanması için devriye yapacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Birliği, kent asayişinin sağlanmasına yardımcı olmasının yanı sıra parklarda geç saatlere kadar devriye gezerek şüpheli şahıslara yönelik GBT sorgulaması yapıyor.

Atlı polislerin, parklarda çocukların güvenliği ve huzuru için aktif görev almaları çocukları ve ailelerini de memnun ediyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte akşam saatlerinde kalabalıklaşan parklarda devriye gezen atlı polislere, vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bu kapsamda 30 atlı polis, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde alanlarda bir araya gelecek olan vatandaşların güvenliğinin ve huzurunun sağlanması için devriye gezecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.