pendik escort bayan
ak

Başkentte Aranan Kişilere Yönelik Operasyon

21.02.2018 - 15:23, Güncelleme: 21.02.2018 - 15:23
 

Başkentte Aranan Kişilere Yönelik Operasyon

Çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 kişi yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte, ilçe ekiplerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 kişi gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve merkez ilçelerden 204 polisin katılımıyla oluşturulan 96 ekiple dün eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 kişi yakalandı. Gözaltına alınanlar arasında gasp ve hırsızlık suçlarından haklarında çeşitli sürelerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K, S.K, R.S. ve S.Ç'nin yer aldığı belirtildi.Ayrıca gözaltına alınan zanlılardan 4'ünün cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda, çok sayıda silah ile kesici ve delici alet ele geçirildi.
Çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 kişi yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte, ilçe ekiplerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve merkez ilçelerden 204 polisin katılımıyla oluşturulan 96 ekiple dün eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 kişi yakalandı.

Gözaltına alınanlar arasında gasp ve hırsızlık suçlarından haklarında çeşitli sürelerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K, S.K, R.S. ve S.Ç'nin yer aldığı belirtildi.

Ayrıca gözaltına alınan zanlılardan 4'ünün cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Zanlıların ev ve iş yerlerindeki aramalarda, çok sayıda silah ile kesici ve delici alet ele geçirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.