pendik escort bayan
ak

Başkentte Anız Yangını

31.07.2016 - 18:28, Güncelleme: 31.07.2016 - 18:28
 

Başkentte Anız Yangını

Şereflikoçhisar ilçesinde çıkan anız yangını kontrol atına alındı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesine bağlı 4 köyün civarında anız yangını çıktı.İlçenin İnebeyli, Cebirli, Palazobası ve Şereflidavutlu köyleri civarında kırsal alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine Orman Genel Müdürlüğü, Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü, Şereflikoçhisar Orman İşletme Şefliği ve Ankara İtfaiyesine bağlı ekipler, 3 arazöz ve 2 itfaiye aracı ile bölgede yangın söndürme çalışmalarına başladı.Kontrol altına alınan anız yangınını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.
Şereflikoçhisar ilçesinde çıkan anız yangını kontrol atına alındı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesine bağlı 4 köyün civarında anız yangını çıktı.

İlçenin İnebeyli, Cebirli, Palazobası ve Şereflidavutlu köyleri civarında kırsal alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine Orman Genel Müdürlüğü, Kırşehir Orman İşletme Müdürlüğü, Şereflikoçhisar Orman İşletme Şefliği ve Ankara İtfaiyesine bağlı ekipler, 3 arazöz ve 2 itfaiye aracı ile bölgede yangın söndürme çalışmalarına başladı.

Kontrol altına alınan anız yangınını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.