pendik escort bayan
ak

Başkentte Alacak Verecek Tartışması: 1 Yaralı

01.03.2019 - 15:38, Güncelleme: 01.03.2019 - 15:38
 

Başkentte Alacak Verecek Tartışması: 1 Yaralı

Yenimahalle'de bir güvenlik firması sahibi, borucunu ödemediğini iddia ettiği kişiyi silahla yaraladı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir güvenlik firmasının sahibi, borucunu ödemediğini öne sürdüğü kişiyi silahla yaraladı.Alınan bilgiye göre, İvedik Caddesi'ndeki bir güvenlik firmasında meydana gelen olayda, iş yeri sahibi Altan D. ile Salih C. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonucu Altan D, Salih C'yi sol bacağından silahla 3 el ateş ederek yaraladı. Salih C. kaldırıldığı GATA'da tedavi altına alınırken, olayın ardından kaçan Altan D'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.Görgü tanıkları, Salih C'nin Altan D'den 2-3 yıl önce borç para aldığını ve ödeyeceğini söyleyerek geldiği iş yerine parayı getirmediği için tartışmanın yaşandığını ifade etti.
Yenimahalle'de bir güvenlik firması sahibi, borucunu ödemediğini iddia ettiği kişiyi silahla yaraladı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir güvenlik firmasının sahibi, borucunu ödemediğini öne sürdüğü kişiyi silahla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, İvedik Caddesi'ndeki bir güvenlik firmasında meydana gelen olayda, iş yeri sahibi Altan D. ile Salih C. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma sonucu Altan D, Salih C'yi sol bacağından silahla 3 el ateş ederek yaraladı.

Salih C. kaldırıldığı GATA'da tedavi altına alınırken, olayın ardından kaçan Altan D'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Görgü tanıkları, Salih C'nin Altan D'den 2-3 yıl önce borç para aldığını ve ödeyeceğini söyleyerek geldiği iş yerine parayı getirmediği için tartışmanın yaşandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.