pendik escort bayan
ak

Başkentte Ahır Yangını

20.07.2017 - 14:43, Güncelleme: 20.07.2017 - 14:43
 

Başkentte Ahır Yangını

Pursaklar ilçesinde 17 büyükbaş hayvanın bulunduğu bir ahırda çıkan yangın, itfaiyenin 4,5 saatlik çalışmasıyla söndürüldü

ANKARA (AA) - Başkentin Pursaklar ilçesinde 17 büyükbaş hayvanın bulunduğu bir ahırda çıkan yangın, itfaiyenin 4,5 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesinde bir ahır ve samanlıkta, dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlerin çevrede bulunan evlere sıçramaması için yoğun mücadele etti. Yangın 4,5 saat süren çalışma sonucunda söndürüldü.Ahırdaki 17 büyükbaş hayvanın, sahiplerince telef olmaktan kurtarıldığı öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Pursaklar ilçesinde 17 büyükbaş hayvanın bulunduğu bir ahırda çıkan yangın, itfaiyenin 4,5 saatlik çalışmasıyla söndürüldü

ANKARA (AA) - Başkentin Pursaklar ilçesinde 17 büyükbaş hayvanın bulunduğu bir ahırda çıkan yangın, itfaiyenin 4,5 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesinde bir ahır ve samanlıkta, dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlerin çevrede bulunan evlere sıçramaması için yoğun mücadele etti. Yangın 4,5 saat süren çalışma sonucunda söndürüldü.

Ahırdaki 17 büyükbaş hayvanın, sahiplerince telef olmaktan kurtarıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.