pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte "Açık Hava Sineması"

12.07.2019 - 15:48, Güncelleme: 12.07.2019 - 15:48
 

Başkentte "Açık Hava Sineması"

Ankara Büyükşehir Belediyesi, cuma ve cumartesi akşamları Türk filmlerinin gösterileceği açık hava sineması projesini hayata geçiriyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, cuma ve cumartesi akşamları Türk filmi gösteriminin yapılacağı açık hava sineması projesini hayata geçiriyor.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından açık hava sineması projesi başlatılacak. Ankaralılar, cuma ve cumartesi akşamları, her hafta farklı ilçelerde kurulacak tırlarda yer alan dev ekranda gösterilecek Türk filmlerini izleyecek. Açık havada gerçekleştirilecek film gösterimleri için Büyükşehir tırı Ankara’nın 16 ilçesine gidecek. Nallıhan, Beypazarı, Güdül, Ayaş, Çamlıdere, Kızılcahamam, Kazan, Çubuk, Kalecik, Akyurt, Bala, Gölbaşı, Haymana, Polatlı, Elmadağ ve Pursaklar’da kurulacak mobil tırda film gösterimleri saat 20.30'da başlayacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, cuma ve cumartesi akşamları Türk filmlerinin gösterileceği açık hava sineması projesini hayata geçiriyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, cuma ve cumartesi akşamları Türk filmi gösteriminin yapılacağı açık hava sineması projesini hayata geçiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından açık hava sineması projesi başlatılacak.

Ankaralılar, cuma ve cumartesi akşamları, her hafta farklı ilçelerde kurulacak tırlarda yer alan dev ekranda gösterilecek Türk filmlerini izleyecek.

Açık havada gerçekleştirilecek film gösterimleri için Büyükşehir tırı Ankara’nın 16 ilçesine gidecek. Nallıhan, Beypazarı, Güdül, Ayaş, Çamlıdere, Kızılcahamam, Kazan, Çubuk, Kalecik, Akyurt, Bala, Gölbaşı, Haymana, Polatlı, Elmadağ ve Pursaklar’da kurulacak mobil tırda film gösterimleri saat 20.30'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.