pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte 3 Yankesici Yakalandı

05.09.2018 - 11:28, Güncelleme: 05.09.2018 - 11:28
 

Başkentte 3 Yankesici Yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte 3 yankesici tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık...

ANKARA (AA) - Başkentte 3 yankesici tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir bahaneyle yanlarında yürüdükleri vatandaşlardan, yere daha önce yerleştirdikleri para görünümündeki kağıtları kontrol etmek amacıyla para isteyen ve bunu sahtesiyle değiştirerek yankesicilik yapan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.Güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheliler Orhan Y. ile Derya G. gözaltına alındı. Ayrıca Ulus'ta bulunan hal yakınlarında alışveriş yapan bir vatandaşın cebinden 2 bin 200 lira çalan yankesici Mehmet K. polis tarafından yakalandı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
ANKARA (AA) - Başkentte 3 yankesici tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık...

ANKARA (AA) - Başkentte 3 yankesici tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir bahaneyle yanlarında yürüdükleri vatandaşlardan, yere daha önce yerleştirdikleri para görünümündeki kağıtları kontrol etmek amacıyla para isteyen ve bunu sahtesiyle değiştirerek yankesicilik yapan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarından tespit edilen şüpheliler Orhan Y. ile Derya G. gözaltına alındı.

Ayrıca Ulus'ta bulunan hal yakınlarında alışveriş yapan bir vatandaşın cebinden 2 bin 200 lira çalan yankesici Mehmet K. polis tarafından yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.