pendik escort bayan
ak

Başkente Yeni Buz Pateni Pisti

06.03.2018 - 14:28, Güncelleme: 06.03.2018 - 14:28
 

Başkente Yeni Buz Pateni Pisti

Çankaya Belediyesi tarafından Oran'da yaptırılacak pistin temeli törenle atıldı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi Oran semtinde "Buz Devri" isimli buz pateni pisti yaptıracak. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tesisin temel atma törendeki konuşmasına, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere başarılar, şehit düşenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileyerek başladı. Çankaya'da havaların ısınması ile birlikte projelerine hız vereceklerini belirten Taşdelen, buz pateni pistinin Ankara'da bir ihtiyaç olduğunu vatandaşlardan da bu yönde talepler aldıklarını söyledi.Taşdelen, tesiste pistin yanı sıra sosyal donatı alanları da bulunacağını kaydetti.CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl de dün vefat eden CHP PM üyesi Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet diledi.Bingöl, Çankaya Belediyesine yaptığı bu hizmetten dolayı da teşekkürlerini sundu.Konuşmaların ardından tesisin temeline ilk harç atıldı. Törene, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlarla çok sayıda vatandaş katıldı.
Çankaya Belediyesi tarafından Oran'da yaptırılacak pistin temeli törenle atıldı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi Oran semtinde "Buz Devri" isimli buz pateni pisti yaptıracak.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tesisin temel atma törendeki konuşmasına, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere başarılar, şehit düşenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileyerek başladı.

Çankaya'da havaların ısınması ile birlikte projelerine hız vereceklerini belirten Taşdelen, buz pateni pistinin Ankara'da bir ihtiyaç olduğunu vatandaşlardan da bu yönde talepler aldıklarını söyledi.

Taşdelen, tesiste pistin yanı sıra sosyal donatı alanları da bulunacağını kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl de dün vefat eden CHP PM üyesi Yavuz Karan'a Allah'tan rahmet diledi.

Bingöl, Çankaya Belediyesine yaptığı bu hizmetten dolayı da teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından tesisin temeline ilk harç atıldı.

Törene, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlarla çok sayıda vatandaş katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.