pendik escort bayan
ak

Başkente Otomobil Refüje Ve Ağaçlara Çarptı: 2 Yaralı

14.03.2018 - 03:08, Güncelleme: 14.03.2018 - 03:08
 

Başkente Otomobil Refüje Ve Ağaçlara Çarptı: 2 Yaralı

Anadolu Bulvarı'nda refüje çarparak yol kenarına savrulan otomobil üç ağacı devirerek yan yattı- Kazada otomobilde sıkışan sürücü ile araçta bulunan bir kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Anadolu Bulvarı'ndan Kuzey Çevre Yolu istikametinde seyreden M.P. idaresindeki 06 PM 691 plakalı otomobil, Ankara Halk Ekmek Fabrikası karşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Refüje çarparak savrulan araç, kaldırımı aştıktan sonra yol kenarındaki üç ağacı devirerek yan yattı.Kaza sonrası sürücü M.P. ile yanında bulunan K.Y. yaralandı. Yaralılardan K.Y. kendi imkanları ile otomobilden çıktı. ,Ağır yaralanan ve araçta sıkışan M.P. ise olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.Yaralılar ambulanslarla Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Anadolu Bulvarı'nda refüje çarparak yol kenarına savrulan otomobil üç ağacı devirerek yan yattı- Kazada otomobilde sıkışan sürücü ile araçta bulunan bir kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Bulvarı'ndan Kuzey Çevre Yolu istikametinde seyreden M.P. idaresindeki 06 PM 691 plakalı otomobil, Ankara Halk Ekmek Fabrikası karşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Refüje çarparak savrulan araç, kaldırımı aştıktan sonra yol kenarındaki üç ağacı devirerek yan yattı.

Kaza sonrası sürücü M.P. ile yanında bulunan K.Y. yaralandı. Yaralılardan K.Y. kendi imkanları ile otomobilden çıktı. ,Ağır yaralanan ve araçta sıkışan M.P. ise olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

Yaralılar ambulanslarla Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.