pendik escort bayan
ak

Başkent İçin Sağanak Uyarısı

22.06.2018 - 17:08, Güncelleme: 22.06.2018 - 17:08
 

Başkent İçin Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Ankara'da saat 17.00 ile 20.00 arasında gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara'da önümüzdeki 3 saat içinde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, saat 17.00 ile 20.00 arasında Ankara'da sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Açıklamada, yer yer ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği ifade edildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, Ankara'da saat 17.00 ile 20.00 arasında gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara'da önümüzdeki 3 saat içinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, saat 17.00 ile 20.00 arasında Ankara'da sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Açıklamada, yer yer ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.