pendik escort bayan
ak

Başkent Derbisinde Liderlik Mücadelesi

24.11.2018 - 11:53, Güncelleme: 24.11.2018 - 11:53
 

Başkent Derbisinde Liderlik Mücadelesi

- Voleybol Efeler Ligi'nin lideri Maliye Piyango ile takipçisi Halkbank, yarın Ankara'da karşı karşıya gelecek

ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin zirvesinde yer alan başkent ekipleri, yarın oynayacakları derbide liderlik mücadelesi verecek.Lig lideri Maliye Piyango'nun Başkent Voleybol Salonu'nda takipçisi Halkbank'a konuk olacağı maç, saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Burhan İlhan ve Çetin Ok yönetecek.Karşılaşma öncesi Maliye Piyango'nun 17.26, ikinci Halkbank'ın ise 16.46 puanı bulunuyor.Sezon öncesinde oynanan Süper Kupa maçında Halkbank, Maliye Piyango'yu 3-2 yenerek mutlu sona ulaşmıştı.- Yeşilbudak: "Liderliği istiyoruz"Halkbank'ın tecrübeli liberosu Hasan Yeşilbudak, derbiyi kazanarak liderliği ele geçirmek istediklerini söyledi.Maliye Piyango'nun saygıyı hak eden bir takım olduğunu, güçlü yanlarının bulunduğunu vurgulayan Hasan, "Tam bir derbi mücadelesi olacak. Kazanarak liderliğe yükselmek istiyoruz. İşimiz kolay olmayacak ama Halkbank şampiyon olmak istiyorsa tüm zorlukları aşmayı da bilmelidir. Üst düzey bir maç olacak. Ankara seyircisine bu maçı izlemelerini öneriyorum." ifadelerini kullandı.
- Voleybol Efeler Ligi'nin lideri Maliye Piyango ile takipçisi Halkbank, yarın Ankara'da karşı karşıya gelecek


ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin zirvesinde yer alan başkent ekipleri, yarın oynayacakları derbide liderlik mücadelesi verecek.

Lig lideri Maliye Piyango'nun Başkent Voleybol Salonu'nda takipçisi Halkbank'a konuk olacağı maç, saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Burhan İlhan ve Çetin Ok yönetecek.

Karşılaşma öncesi Maliye Piyango'nun 17.26, ikinci Halkbank'ın ise 16.46 puanı bulunuyor.

Sezon öncesinde oynanan Süper Kupa maçında Halkbank, Maliye Piyango'yu 3-2 yenerek mutlu sona ulaşmıştı.


- Yeşilbudak: "Liderliği istiyoruz"


Halkbank'ın tecrübeli liberosu Hasan Yeşilbudak, derbiyi kazanarak liderliği ele geçirmek istediklerini söyledi.

Maliye Piyango'nun saygıyı hak eden bir takım olduğunu, güçlü yanlarının bulunduğunu vurgulayan Hasan, "Tam bir derbi mücadelesi olacak. Kazanarak liderliğe yükselmek istiyoruz. İşimiz kolay olmayacak ama Halkbank şampiyon olmak istiyorsa tüm zorlukları aşmayı da bilmelidir. Üst düzey bir maç olacak. Ankara seyircisine bu maçı izlemelerini öneriyorum." ifadelerini kullandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.