pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkanı Doğan Toki Çalışmalarını İnceledi

18.10.2017 - 11:58, Güncelleme: 18.10.2017 - 11:58
 

Başkanı Doğan Toki Çalışmalarını İnceledi

Doğan, Karapınar bölgesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi, yapımına başlanamayan cami çalışmaları hakkında şikayetleri dinledi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Karapınar bölgesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi.AK Parti Tanıtım Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karapınar bölgesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Doğan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Doğan, yapımına bir türlü başlanamayan cami çalışmaları hakkında şikayetleri de dinledi. Karapınarlılar, TOKİ’nin belirlediği noktada cami yapılmasının kendileri için çok daha iyi olacağını belirtti.Odunpazarı Belediyesinin cami inşaatı için gösterdiği bölgeyi beğenmeseler de inşaatın bir an önce başlayacağı için sevinçli olduklarını aktaran bölge sakinleri, Volkan Doğan’a sorunları yerinde denetlediği ve gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti. Karapınar’da cami inşaatının bir türlü başlamamasını eleştiren mahalleliler, Odunpazarı Belediyesinin mahalle sakinlerinin sorunları karşısında duyarlı olmasını istedi. Volkan Doğan da, Odunpazarı Belediyesinin Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne müracaat etmediğini belirterek, TOKİ’nin değil, belediyenin yolu yokuşa sürdüğünü kaydetti. Bölge sakinleri, "Odunpazarı Belediyesinin bin 500 lira yatırması gerekiyormuş. Bu parayı bir türlü yatırmadıkları için çok ihtiyacımız olan camimizin inşaatı bile başlayamıyor. Bizler aramızda bin 500 lira toplayıp, bu meseleyi çözeriz. Yeter ki Odunpazarı Belediyesi, gerekli müracaatı hemen yapsın." ifadelerini kullandı. Vatandaşların başka konulardaki şikayet ve önerilerini de dinleyen AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, TOKİ tarafından bölgede yapımı süren okul inşaatını da inceledi.
Doğan, Karapınar bölgesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi, yapımına başlanamayan cami çalışmaları hakkında şikayetleri dinledi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Karapınar bölgesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi.

AK Parti Tanıtım Medya Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Karapınar bölgesindeki TOKİ çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Doğan, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Doğan, yapımına bir türlü başlanamayan cami çalışmaları hakkında şikayetleri de dinledi.

Karapınarlılar, TOKİ’nin belirlediği noktada cami yapılmasının kendileri için çok daha iyi olacağını belirtti.

Odunpazarı Belediyesinin cami inşaatı için gösterdiği bölgeyi beğenmeseler de inşaatın bir an önce başlayacağı için sevinçli olduklarını aktaran bölge sakinleri, Volkan Doğan’a sorunları yerinde denetlediği ve gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

Karapınar’da cami inşaatının bir türlü başlamamasını eleştiren mahalleliler, Odunpazarı Belediyesinin mahalle sakinlerinin sorunları karşısında duyarlı olmasını istedi.

Volkan Doğan da, Odunpazarı Belediyesinin Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne müracaat etmediğini belirterek, TOKİ’nin değil, belediyenin yolu yokuşa sürdüğünü kaydetti.

Bölge sakinleri, "Odunpazarı Belediyesinin bin 500 lira yatırması gerekiyormuş. Bu parayı bir türlü yatırmadıkları için çok ihtiyacımız olan camimizin inşaatı bile başlayamıyor. Bizler aramızda bin 500 lira toplayıp, bu meseleyi çözeriz. Yeter ki Odunpazarı Belediyesi, gerekli müracaatı hemen yapsın." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların başka konulardaki şikayet ve önerilerini de dinleyen AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Doğan, TOKİ tarafından bölgede yapımı süren okul inşaatını da inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.