pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkanı Çolakbayrakdar, Kesimhaneleri İnceledi

29.08.2017 - 16:08, Güncelleme: 29.08.2017 - 16:08
 

Başkanı Çolakbayrakdar, Kesimhaneleri İnceledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kesimhane ve kurban pazarlarını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kesimhane ve kurban pazarlarını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'nde oluşturulan kurbanlık satış ve kesim yerlerinde incelemelerde bulundu. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli kurban ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıkların tamamlandığını aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Kurban kesimlerinin yapılabilmesi için hazırlamış olduğumuz büyükbaş için üç, küçükbaş için de iki mobil kesimhanede gerekli çalışmalarımız tamamlandı. Bayram namazının akabinde burada kurbanlarımız kesilebilecek durumda. Vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi güzel hizmetleri ayaklarına getirebilmek, onlara daha güzel hizmeti sunabilmek için yapmış olduğumuz çalışmaları devam ettiriyoruz. Bayram günü vatandaşlarımızın özellikle belediyelerimizin kesim için önermiş olduğu alanlarda kesim yapmaları noktasında hassasiyet göstermelerini rica ediyorum çünkü biz bu alanlarda temizlikle ilgili her türlü önlemleri aldık. Kesimin ardından oluşacak atıkların atılabilmesi için de belediyelerimiz tüm imkanlarını seferber ettiler. Şimdiden bayramınız mübarek olsun."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kesimhane ve kurban pazarlarını inceledi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kesimhane ve kurban pazarlarını inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'nde oluşturulan kurbanlık satış ve kesim yerlerinde incelemelerde bulundu.

Vatandaşların sağlıklı ve güvenli kurban ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıkların tamamlandığını aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

“Kurban kesimlerinin yapılabilmesi için hazırlamış olduğumuz büyükbaş için üç, küçükbaş için de iki mobil kesimhanede gerekli çalışmalarımız tamamlandı. Bayram namazının akabinde burada kurbanlarımız kesilebilecek durumda. Vatandaşlarımıza her zaman olduğu gibi güzel hizmetleri ayaklarına getirebilmek, onlara daha güzel hizmeti sunabilmek için yapmış olduğumuz çalışmaları devam ettiriyoruz. Bayram günü vatandaşlarımızın özellikle belediyelerimizin kesim için önermiş olduğu alanlarda kesim yapmaları noktasında hassasiyet göstermelerini rica ediyorum çünkü biz bu alanlarda temizlikle ilgili her türlü önlemleri aldık. Kesimin ardından oluşacak atıkların atılabilmesi için de belediyelerimiz tüm imkanlarını seferber ettiler. Şimdiden bayramınız mübarek olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.