pendik escort bayan
ak

Başkan Yazgı'ya Ziyaretler

27.09.2017 - 18:23, Güncelleme: 27.09.2017 - 18:23
 

Başkan Yazgı'ya Ziyaretler

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, İtfaiye Haftası programı nedeniyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.Yazgı'nın,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, İtfaiye Haftası programı nedeniyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.Yazgı'nın, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, kentte görev yapan tüm itfaiyecilerin haftasını kutladığını söyledi.İtfaiye müdürlüğünün belediye bünyesinde bulunan en önemli birimlerden olduğunu aktaran Yazgı, "İtfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz." dedi.Konuşmanın ardından Yazgı, itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.- ASKON'dan Yazgı'ya ziyaretAnadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İl Başkanı Hasan Dağ ve yönetim kurulundan oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtan ASKON İl Başkanı Dağ, kurul üyelerinin görev dağılımını anlattı. Dağ, ASKON olarak amaçlarının ülkenin rekabet gücünü arttırmak, haksızlıkların giderilmesi mücadelesi vermek ve iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.Başkan Yazgı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dağ ve yönetimine başarılar diledi. - Halk günü toplantısı Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkanlığında Halk Günü toplantısı düzenlendi.Başkan Yazgı, makamında yaptığı konuşmada, vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için toplantının düzenlendiğini söyledi.Bu şekilde sorunların daha hızlı dile getirilebildiğini anımsatan Yazgı, şunları kaydetti:"Bizler halkın içinden gelen ve halkımızın sorunlarını çok iyi bilen yöneticiler olarak vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle meclisi toplantıları ve mahalle muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde halkımızın sorunlarını çok iyi biliyor ve bu doğrultuda çözüm üretiyoruz. Tabi vatandaşlarımız taleplerini birebir olarak bize de iletiyorlar. Ancak bizde daha önce olduğu gibi yeni bir halk günü düzenledik. Hemşerilerimizi dinledik. Sorunlarına çözüm bulduk. Bu arada şehrimize yaptığımız hizmetlerden dolayı da birçok vatandaşımızdan teşekkür aldık. Allah razı olsun. Biz halkımızın ve hemşerilerimizin duaları ile hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz."
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, İtfaiye Haftası programı nedeniyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.Yazgı'nın,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, İtfaiye Haftası programı nedeniyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.

Yazgı'nın, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, kentte görev yapan tüm itfaiyecilerin haftasını kutladığını söyledi.

İtfaiye müdürlüğünün belediye bünyesinde bulunan en önemli birimlerden olduğunu aktaran Yazgı, "İtfaiye ekibimizle gurur duyuyorum. Her şeyden önce yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler itfaiye personelleri olarak en iyi şekilde çalışarak gayret gösteriyorsunuz." dedi.

Konuşmanın ardından Yazgı, itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

- ASKON'dan Yazgı'ya ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İl Başkanı Hasan Dağ ve yönetim kurulundan oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtan ASKON İl Başkanı Dağ, kurul üyelerinin görev dağılımını anlattı.

Dağ, ASKON olarak amaçlarının ülkenin rekabet gücünü arttırmak, haksızlıkların giderilmesi mücadelesi vermek ve iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

Başkan Yazgı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dağ ve yönetimine başarılar diledi.

- Halk günü toplantısı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkanlığında Halk Günü toplantısı düzenlendi.

Başkan Yazgı, makamında yaptığı konuşmada, vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşturulması için toplantının düzenlendiğini söyledi.

Bu şekilde sorunların daha hızlı dile getirilebildiğini anımsatan Yazgı, şunları kaydetti:

"Bizler halkın içinden gelen ve halkımızın sorunlarını çok iyi bilen yöneticiler olarak vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle meclisi toplantıları ve mahalle muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde halkımızın sorunlarını çok iyi biliyor ve bu doğrultuda çözüm üretiyoruz. Tabi vatandaşlarımız taleplerini birebir olarak bize de iletiyorlar. Ancak bizde daha önce olduğu gibi yeni bir halk günü düzenledik. Hemşerilerimizi dinledik. Sorunlarına çözüm bulduk. Bu arada şehrimize yaptığımız hizmetlerden dolayı da birçok vatandaşımızdan teşekkür aldık. Allah razı olsun. Biz halkımızın ve hemşerilerimizin duaları ile hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.