pendik escort bayan
ak

Başkan Yazgın Milli Sporcuyu Ödüllendirdi

21.09.2017 - 17:28, Güncelleme: 21.09.2017 - 17:28
 

Başkan Yazgın Milli Sporcuyu Ödüllendirdi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, milli sporcu İnci Kalkan'ı başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. Atletizmde Avrupa...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, milli sporcu İnci Kalkan'ı başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. Atletizmde Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kazanan Aksaraylı milli sporcu İnci Kalkan, antrenörleri Hatice Çelik ve Orhan Kahraman ile Başkan Yazgı'yı makamında ziyaret etti. Başkan Yazgı, milli sporcuya, elde ettiği derecelerle Aksaray ve Türkiye'yi gururlandırdığını belirterek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.Ziyarete eşlik eden Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti de milli sporcuyu tebrik etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, milli sporcu İnci Kalkan'ı başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi. Atletizmde Avrupa...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, milli sporcu İnci Kalkan'ı başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.

Atletizmde Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kazanan Aksaraylı milli sporcu İnci Kalkan, antrenörleri Hatice Çelik ve Orhan Kahraman ile Başkan Yazgı'yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yazgı, milli sporcuya, elde ettiği derecelerle Aksaray ve Türkiye'yi gururlandırdığını belirterek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Ziyarete eşlik eden Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti de milli sporcuyu tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.