pendik escort bayan
ak

Başkan Yaşar'ın Konukevi Ziyareti

26.04.2018 - 11:28, Güncelleme: 26.04.2018 - 11:28
 

Başkan Yaşar'ın Konukevi Ziyareti

ANKARA (AA) - Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hasta yakınlarına hizmet veren Zübeyde Hanım Konukevi'ni ziyaret etti.Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hasta yakınlarına hizmet veren Zübeyde Hanım Konukevi'ni ziyaret etti.Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Yaşar'ın, tedavi için Ankara'ya gelen kanser hastaları ve yakınlarının konaklaması için belediye tarafından hizmete açılan Zübeyde Hanım Konukevi'ni ziyaret edip, burada kalan vatandaşların sorunlarını dinlediği belirtildi.Başkan Yaşar'ın, ışın tedavisi gören kızları için konukevinde kalan ve bu sırada doğum yapan Menice Pala'nın 5 günlük bebeği için aileye geçmiş olsun dileğinde bulunduğu ifade edilen açıklamada, aileye "Merhaba Bebek" paketi hediye edildiği kaydedildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Yaşar, belediye bünyesinde hizmet veren konukevinin Türkiye ve yurt dışından tedavi için gelen kanser hastaları ve yakınlarına ev sahipliği yaptığını bildirdi.Konukevinde doğum yapan aileye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu aktaran Yaşar, "Sizlerin bebek heyecanınıza ortak olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Yenimahalle’de dünyaya gözlerini açan Neslişah bebeğe bizden de bir hatıra olsun istedik, o da artık bizim hemşehrimiz. Allah iki çocuğunuza da uzun ömürler versin. Yeni bebeğinizin sizlere hayırlı gelmesini, Elif kızınızın bir an önce sağlığına kavuşarak mutlu yaşamanıza dönmenizi gönülden diliyorum." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hasta yakınlarına hizmet veren Zübeyde Hanım Konukevi'ni ziyaret etti.Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, hasta yakınlarına hizmet veren Zübeyde Hanım Konukevi'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Yaşar'ın, tedavi için Ankara'ya gelen kanser hastaları ve yakınlarının konaklaması için belediye tarafından hizmete açılan Zübeyde Hanım Konukevi'ni ziyaret edip, burada kalan vatandaşların sorunlarını dinlediği belirtildi.

Başkan Yaşar'ın, ışın tedavisi gören kızları için konukevinde kalan ve bu sırada doğum yapan Menice Pala'nın 5 günlük bebeği için aileye geçmiş olsun dileğinde bulunduğu ifade edilen açıklamada, aileye "Merhaba Bebek" paketi hediye edildiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Yaşar, belediye bünyesinde hizmet veren konukevinin Türkiye ve yurt dışından tedavi için gelen kanser hastaları ve yakınlarına ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Konukevinde doğum yapan aileye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu aktaran Yaşar, "Sizlerin bebek heyecanınıza ortak olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Yenimahalle’de dünyaya gözlerini açan Neslişah bebeğe bizden de bir hatıra olsun istedik, o da artık bizim hemşehrimiz. Allah iki çocuğunuza da uzun ömürler versin. Yeni bebeğinizin sizlere hayırlı gelmesini, Elif kızınızın bir an önce sağlığına kavuşarak mutlu yaşamanıza dönmenizi gönülden diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.