pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Yaşar, Gümüşhanelilerle Buluştu

21.10.2017 - 11:58, Güncelleme: 21.10.2017 - 11:58
 

Başkan Yaşar, Gümüşhanelilerle Buluştu

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Ankara Konağı'nda düzenlenen...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Ankara Konağı'nda düzenlenen kahvaltıya, Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, GİAD Başkanı Erdal Kurt, Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser ve dernek üyeleri katıldı. Erdal Kurt, gelen konuklarına dernek hakkında bilgi verdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Keser, tanışma toplantısına gösterilen "Anadolu Derinliklerine Yolculuk" sunumuyla katılımcılara Türkiye'nin ikliminden ve tarihi mirasından bahsetti.Yenimahalla Belediye Başkanı Yaşar da Gümüşhanelilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Keser'in sunumunu çok beğendiğini, Türkiye'nin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi.Ülkenin çok verimli topraklara sahip olduğuna dikkati çeken Yaşar, "En önemlisi 4 mevsimi yaşayabildiğimiz bir coğrafyamız var. Ayrıca tarih açısından da ülkemizin her köşesi buram buram tarih kokuyor. Dünyanın her yerinden turistler kültürel mirasımızı görmeye geliyor. Bunların değerini bilmeliyiz. Kültürümüze, tarihimize sahip çıkmalıyız." dedi. Program sonunda derneğin yeni üyelerine sertifika verildi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) üyeleriyle bir araya geldi. Ankara Konağı'nda düzenlenen...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) üyeleriyle bir araya geldi.

Ankara Konağı'nda düzenlenen kahvaltıya, Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, GİAD Başkanı Erdal Kurt, Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Asım Keser ve dernek üyeleri katıldı.

Erdal Kurt, gelen konuklarına dernek hakkında bilgi verdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Keser, tanışma toplantısına gösterilen "Anadolu Derinliklerine Yolculuk" sunumuyla katılımcılara Türkiye'nin ikliminden ve tarihi mirasından bahsetti.

Yenimahalla Belediye Başkanı Yaşar da Gümüşhanelilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Keser'in sunumunu çok beğendiğini, Türkiye'nin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Ülkenin çok verimli topraklara sahip olduğuna dikkati çeken Yaşar, "En önemlisi 4 mevsimi yaşayabildiğimiz bir coğrafyamız var. Ayrıca tarih açısından da ülkemizin her köşesi buram buram tarih kokuyor. Dünyanın her yerinden turistler kültürel mirasımızı görmeye geliyor. Bunların değerini bilmeliyiz. Kültürümüze, tarihimize sahip çıkmalıyız." dedi.

Program sonunda derneğin yeni üyelerine sertifika verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.