pendik escort bayan
ak

Başkan Yaka'nın Esnafları Ziyareti

06.04.2018 - 12:08, Güncelleme: 06.04.2018 - 12:08
 

Başkan Yaka'nın Esnafları Ziyareti

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ilçedeki esnafları ziyaret etti.Beraberinde bazı meclis üyeleri ile esnafları ziyaret eden Yaka, esnaflarla...

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ilçedeki esnafları ziyaret etti.Beraberinde bazı meclis üyeleri ile esnafları ziyaret eden Yaka, esnaflarla sohbet ederek Belediyenin icraatlarına ilişkin bilgi verdi.Yaklaşık 100 kadar esnaf dükkanı gezerek istek ve şikayetlerini dinleyen Yaka, "Yerel yöneticiler olarak önemli hizmetler gerçekleştirdik. İlçemizin her alanda iyiye gitmesi için birlikte çalışıyoruz. Hepinize hayırlı işler diliyorum." dedi.Esnaflar da ziyareti dolayısıyla Başkan Yaka ve beraberindekilere teşekkür etti.
KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ilçedeki esnafları ziyaret etti.Beraberinde bazı meclis üyeleri ile esnafları ziyaret eden Yaka, esnaflarla...

KONYA (AA) - Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Beraberinde bazı meclis üyeleri ile esnafları ziyaret eden Yaka, esnaflarla sohbet ederek Belediyenin icraatlarına ilişkin bilgi verdi.

Yaklaşık 100 kadar esnaf dükkanı gezerek istek ve şikayetlerini dinleyen Yaka, "Yerel yöneticiler olarak önemli hizmetler gerçekleştirdik. İlçemizin her alanda iyiye gitmesi için birlikte çalışıyoruz. Hepinize hayırlı işler diliyorum." dedi.

Esnaflar da ziyareti dolayısıyla Başkan Yaka ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.