pendik escort bayan
ak

Başkan Uyar, Mesire Alanı İnşaatını İnceledi

10.09.2018 - 12:23, Güncelleme: 10.09.2018 - 12:23
 

Başkan Uyar, Mesire Alanı İnşaatını İnceledi

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, mesire alanı inşaatında incelemelerde bulundu.Orkale mevkisinde yapılan çalışmaları inceleyen...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, mesire alanı inşaatında incelemelerde bulundu.Orkale mevkisinde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların son noktaya geldiğini söyledi.Çalışmalar bittiğinde Kızılırmak manzaralı bir mesire alanı ortaya çıkacağını vurgulayan Uyar, "Artık çalışmalarımız tamamlanmak üzere. İçerisinde gezi alanları, çay içme yerleri, kamelyalar, barbekü yerleri, mescit ve piknik mekanları olacak. Vatandaşlarımızın güzel manzara altında hoş bir hafta sonu geçirebileceği bir yer olacak. Şimdilik 15-20 kamelya olacak. Tamamlandığında ise 90'a yakın kamelya koyacağız. İleri ki zamanlarda mini bir hayvanat bahçesi gibi küçük hobi kümesleri yapmayı düşünüyoruz. En yüksek zirveye ise seyir tepesi gibi uzayı seyredebileceğimiz dürbünler konacak. Kırıkkale'nin gülen yüzü olacak olan bu mesire alanımız yakında hizmete girecek."
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, mesire alanı inşaatında incelemelerde bulundu.Orkale mevkisinde yapılan çalışmaları inceleyen...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, mesire alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Orkale mevkisinde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların son noktaya geldiğini söyledi.

Çalışmalar bittiğinde Kızılırmak manzaralı bir mesire alanı ortaya çıkacağını vurgulayan Uyar, "Artık çalışmalarımız tamamlanmak üzere. İçerisinde gezi alanları, çay içme yerleri, kamelyalar, barbekü yerleri, mescit ve piknik mekanları olacak. Vatandaşlarımızın güzel manzara altında hoş bir hafta sonu geçirebileceği bir yer olacak. Şimdilik 15-20 kamelya olacak. Tamamlandığında ise 90'a yakın kamelya koyacağız. İleri ki zamanlarda mini bir hayvanat bahçesi gibi küçük hobi kümesleri yapmayı düşünüyoruz. En yüksek zirveye ise seyir tepesi gibi uzayı seyredebileceğimiz dürbünler konacak. Kırıkkale'nin gülen yüzü olacak olan bu mesire alanımız yakında hizmete girecek."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.