pendik escort bayan
ak

Başkan Ürgüp, Bbp İstanbul İl Kongresine Katıldı

04.11.2013 - 12:18, Güncelleme: 04.11.2013 - 12:18
 

Başkan Ürgüp, Bbp İstanbul İl Kongresine Katıldı

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Kongresine katıldı.

Yerel seçimler öncesi Büyük Birlik Partili belediyelerin icraatlarının anlatıldığı kongrede Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Sivas'a yapmış olduğu hizmetleri sıraladı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise Doğan Ürgüp'ün çalışmalarını örnek göstererek, ; ““Belediye Başkanımız mütevazi konuşuyor. Rakamlarla bu işi daha da netleştirmek lazım. Bakın biz Sivas Belediyesi'ni bundan 4 yıl önce eski parayla 105 trilyon bütçe ile aldık ve onun üzerinde bir borçla devraldık arkadaşlar. 4,5 yıl sonra geldiğimiz nokta Sivas Belediyesi'nin bütçesi 220 trilyona yaklaşmış vaziyette. Yapılanlar 4 misli, 4 katı ve borcu da İller Bankası'dır. Bu işin ölçüsü belediyeleri kredilendirirken %15 veya %20'ler seviyesindedir” dedi. Türkiye'de belediye iktidardan olmazsa hizmet alamaz ya da yapamaz anlayışının hâkim olduğunu söyleyen Destici, bu anlayışı Büyük Birlik Partili belediyelerin yıktığını söyledi. Destici; “Büyük Birlik Partili belediyelerin hizmeti iktidar belediyelerinin hizmetinden kat kat fazladır. Başta Sivaslı halk olmak üzere bütün halkımızdan Büyük Birlik Partisi'ne teveccüh artmaktadır. İkinci döneminde Sivas bambaşka bir Sivas olacaktır” dedi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ayrıca kongrede gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. sivas haberleri
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Kongresine katıldı.

Yerel seçimler öncesi Büyük Birlik Partili belediyelerin icraatlarının anlatıldığı kongrede Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Sivas'a yapmış olduğu hizmetleri sıraladı.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ise Doğan Ürgüp'ün çalışmalarını örnek göstererek, ; ““Belediye Başkanımız mütevazi konuşuyor. Rakamlarla bu işi daha da netleştirmek lazım. Bakın biz Sivas Belediyesi'ni bundan 4 yıl önce eski parayla 105 trilyon bütçe ile aldık ve onun üzerinde bir borçla devraldık arkadaşlar. 4,5 yıl sonra geldiğimiz nokta Sivas Belediyesi'nin bütçesi 220 trilyona yaklaşmış vaziyette. Yapılanlar 4 misli, 4 katı ve borcu da İller Bankası'dır. Bu işin ölçüsü belediyeleri kredilendirirken %15 veya %20'ler seviyesindedir” dedi.

Türkiye'de belediye iktidardan olmazsa hizmet alamaz ya da yapamaz anlayışının hâkim olduğunu söyleyen Destici, bu anlayışı Büyük Birlik Partili belediyelerin yıktığını söyledi. Destici; “Büyük Birlik Partili belediyelerin hizmeti iktidar belediyelerinin hizmetinden kat kat fazladır. Başta Sivaslı halk olmak üzere bütün halkımızdan Büyük Birlik Partisi'ne teveccüh artmaktadır. İkinci döneminde Sivas bambaşka bir Sivas olacaktır” dedi.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ayrıca kongrede gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. sivas haberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.