pendik escort bayan
ak

Başkan Ürgüp Alibaba Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

29.01.2014 - 12:57, Güncelleme: 29.01.2014 - 12:57
 

Başkan Ürgüp Alibaba Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor.

Alibaba Gecekondu Önleme Bölgesi'nde düzenlenen ev toplantısına katılan Başkan Ürgüp, mahalle sakinleriyle buluştu. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda bölgeye yapılan hizmetleri anlatan Başkan Ürgüp, yeni imar revizyon planı başta olmak üzere Sivas genelinde hayata geçirilen projeleri anlattı. Başkan Ürgüp dönemine kadar asfaltları dahi olmadığını söyleyen mahalle sakinleri sıkıntılarını ifade ederek, Ürgüp'ten ekmek büfesi için söz aldı. SİVAS HABER ( SİVAS )
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam ediyor.

Alibaba Gecekondu Önleme Bölgesi'nde düzenlenen ev toplantısına katılan Başkan Ürgüp, mahalle sakinleriyle buluştu.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda bölgeye yapılan hizmetleri anlatan Başkan Ürgüp, yeni imar revizyon planı başta olmak üzere Sivas genelinde hayata geçirilen projeleri anlattı.


Başkan Ürgüp dönemine kadar asfaltları dahi olmadığını söyleyen mahalle sakinleri sıkıntılarını ifade ederek, Ürgüp'ten ekmek büfesi için söz aldı. SİVAS HABER ( SİVAS )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.