pendik escort bayan
ak

Başkan Tutal, Asker Adaylarıyla Buluştu

28.07.2017 - 12:38, Güncelleme: 28.07.2017 - 12:38
 

Başkan Tutal, Asker Adaylarıyla Buluştu

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir araya geldi.Tutal, ilçesindeki asker...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir araya geldi.Tutal, ilçesindeki asker adayları ile Adile Baysal Kültürevi'nde düzenlenen yemekli toplantıda yaptığı konuşmada, kutsal bir göreve gittiklerini, asker ocağının Peygamber ocağı olarak kabul edildiğini söyledi.Vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tutal, şunları söyledi: "Askerlik kutsal görevlerden birisi. Gerçekten şu anda özgür bir şekilde bu memlekette bu kadar düşmana, bu kadar haine rağmen hayatımız güle oynaya devam ediyorsa bu, sınırlarımızı koruyan ve içeride güvenliği sağlayan arkadaşlarımızın, kardeşlerimiz yani sizlerin sayesinde oluyor." Adayların hayırlı bir şekilde askerlik görevlerini yerine getirip memleketlerine dönmelerini temenni eden Tutal, şöyle devam etti:"Bizde iki kutsal değer olur. Bunlardan birisi bizim inancımızın ana kaynağı, Müslüman'ın ana temel rehberi olan Kuran-ı Kerim, bir diğeri ise özgürlüklerimizi rahatça yaşayabildiğimiz, gölgesinde barındığımız bayrağımız. Biz hayatın dönüm noktası olan askerlik için sizlere kitabımız Kuran-ı Kerim ve Bayrağımızı hediye ediyoruz. Hayırlı teskereler." Belediye BaşkanıTutal, ilçedeki asker adaylarına üzerinde "Vatan size minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.
KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir araya geldi.Tutal, ilçesindeki asker...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir araya geldi.

Tutal, ilçesindeki asker adayları ile Adile Baysal Kültürevi'nde düzenlenen yemekli toplantıda yaptığı konuşmada, kutsal bir göreve gittiklerini, asker ocağının Peygamber ocağı olarak kabul edildiğini söyledi.

Vatani görevini yerine getirmek üzere kışlalarına gidecek olan askerlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tutal, şunları söyledi:

"Askerlik kutsal görevlerden birisi. Gerçekten şu anda özgür bir şekilde bu memlekette bu kadar düşmana, bu kadar haine rağmen hayatımız güle oynaya devam ediyorsa bu, sınırlarımızı koruyan ve içeride güvenliği sağlayan arkadaşlarımızın, kardeşlerimiz yani sizlerin sayesinde oluyor."

Adayların hayırlı bir şekilde askerlik görevlerini yerine getirip memleketlerine dönmelerini temenni eden Tutal, şöyle devam etti:

"Bizde iki kutsal değer olur. Bunlardan birisi bizim inancımızın ana kaynağı, Müslüman'ın ana temel rehberi olan Kuran-ı Kerim, bir diğeri ise özgürlüklerimizi rahatça yaşayabildiğimiz, gölgesinde barındığımız bayrağımız. Biz hayatın dönüm noktası olan askerlik için sizlere kitabımız Kuran-ı Kerim ve Bayrağımızı hediye ediyoruz. Hayırlı teskereler."

Belediye BaşkanıTutal, ilçedeki asker adaylarına üzerinde "Vatan size minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.