pendik escort bayan
ak

Başkan Türkyılmaz Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi

05.07.2019 - 11:03, Güncelleme: 05.07.2019 - 11:03
 

Başkan Türkyılmaz Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi

KIRIKKALE (AA) - Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Mustafa Kılıçkaya, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı ziyaret...

KIRIKKALE (AA) - Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Mustafa Kılıçkaya, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı ziyaret etti.Başkan Türkyılmaz, burada yaptığı konuşmada, başarılı olan sporcularla gurur duyduklarını söyledi.Belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Türkyılmaz, "Her türlü ihtiyacını biz karşılayalım. Senden şunu istiyorum, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çık. Verdiğim bayrağı da odanın en güzel duvarına as. Asla doğru yoldan şaşma. Başarıların daim olsun." diye konuştu.Başkan Türkyılmaz, Kılıçkaya'ya, Türk bayrağı tablosu ve kitap hediye etti.
KIRIKKALE (AA) - Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Mustafa Kılıçkaya, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı ziyaret...

KIRIKKALE (AA) - Avrupa Elektronik Dart Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Mustafa Kılıçkaya, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'ı ziyaret etti.

Başkan Türkyılmaz, burada yaptığı konuşmada, başarılı olan sporcularla gurur duyduklarını söyledi.

Belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Türkyılmaz, "Her türlü ihtiyacını biz karşılayalım. Senden şunu istiyorum, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çık. Verdiğim bayrağı da odanın en güzel duvarına as. Asla doğru yoldan şaşma. Başarıların daim olsun." diye konuştu.

Başkan Türkyılmaz, Kılıçkaya'ya, Türk bayrağı tablosu ve kitap hediye etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.