pendik escort bayan
ak

Başkan Tuna, Akyurt İlçesini Ziyaret Etti

23.03.2018 - 19:08, Güncelleme: 23.03.2018 - 19:08
 

Başkan Tuna, Akyurt İlçesini Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akyurt ilçesini ziyaret etti.Tuna'yı, Seyyid Burhaneddin Camisi önünde Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akyurt ilçesini ziyaret etti.Tuna'yı, Seyyid Burhaneddin Camisi önünde Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve vatandaşlar karşıladı. Tuna, cuma namazı çıkışında AK Parti Akyurt İlçe Başkanlığı, Akyurt Belediyesini, İlçe Kaymakamı Osman Altın ve esnafı ziyaret etti. Tuna, partisinin ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, şöyle konuştu:"Akyurt ilçemiz sürekli gelişen büyüyen bir ilçe. Fuar alanının faaliyete geçmesi inşallah daha fazla gelişmesine katkı sağlayacak."
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akyurt ilçesini ziyaret etti.Tuna'yı, Seyyid Burhaneddin Camisi önünde Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Akyurt ilçesini ziyaret etti.

Tuna'yı, Seyyid Burhaneddin Camisi önünde Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve vatandaşlar karşıladı.

Tuna, cuma namazı çıkışında AK Parti Akyurt İlçe Başkanlığı, Akyurt Belediyesini, İlçe Kaymakamı Osman Altın ve esnafı ziyaret etti.

Tuna, partisinin ilçe başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, şöyle konuştu:

"Akyurt ilçemiz sürekli gelişen büyüyen bir ilçe. Fuar alanının faaliyete geçmesi inşallah daha fazla gelişmesine katkı sağlayacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.