pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Şimşek’ten Taraftarlara Arabaşı İkramı

16.02.2018 - 14:18, Güncelleme: 16.02.2018 - 14:18
 

Başkan Şimşek’ten Taraftarlara Arabaşı İkramı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Taraftarlar Derneği üyelerine arabaşı ikramında bulundu.Belediye yemekhanesinde düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Taraftarlar Derneği üyelerine arabaşı ikramında bulundu.Belediye yemekhanesinde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kulüp Başkanı Hikmet Vural, Kulüp Yöneticisi Nihat Künbetli ve taraftarlar katıldı.Başkan Şimşek, yemekte yaptığı konuşmada, belediye bünyesinde voleybol ve futbol takımları olduğunu ve her iki takıma da ellerinden gelen desteği sağladıklarını kaydetti.Verilen desteğin karşılığının alınan galibiyetler olduğunu dile getiren Şimşek, şöyle konuştu:"Stat ve salona gelerek takımlarını destekleyen taraftarlarımız, maçların centilmence geçmesinde çok önemli bir faktör. Taraftarımızdan isteğimiz, takımı küfürden ve şiddetten uzak centilmence desteklenmesidir. Sizlerin gönül verdiği takıma yakışır şekilde davranılmasını istiyorum. Spor asla şiddete dönüşmemelidir. Sonuçta spor bu. Kazanmak kadar, kaybetmekte var ama kaybedince hazmetmeyi bilmek lazım, kötü görüntüler vermemek lazım. Bu konuda taraftarlarımıza güvenim tam. Siz bizim başımızı öne eğmeyin, biz de lazım olan neyse, gerekeni yapalım."Taraftarlar da spora verdiği destekten dolayı Başkan Şimşek'e teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Taraftarlar Derneği üyelerine arabaşı ikramında bulundu.Belediye yemekhanesinde düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun Taraftarlar Derneği üyelerine arabaşı ikramında bulundu.

Belediye yemekhanesinde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Kulüp Başkanı Hikmet Vural, Kulüp Yöneticisi Nihat Künbetli ve taraftarlar katıldı.

Başkan Şimşek, yemekte yaptığı konuşmada, belediye bünyesinde voleybol ve futbol takımları olduğunu ve her iki takıma da ellerinden gelen desteği sağladıklarını kaydetti.

Verilen desteğin karşılığının alınan galibiyetler olduğunu dile getiren Şimşek, şöyle konuştu:

"Stat ve salona gelerek takımlarını destekleyen taraftarlarımız, maçların centilmence geçmesinde çok önemli bir faktör. Taraftarımızdan isteğimiz, takımı küfürden ve şiddetten uzak centilmence desteklenmesidir. Sizlerin gönül verdiği takıma yakışır şekilde davranılmasını istiyorum. Spor asla şiddete dönüşmemelidir. Sonuçta spor bu. Kazanmak kadar, kaybetmekte var ama kaybedince hazmetmeyi bilmek lazım, kötü görüntüler vermemek lazım. Bu konuda taraftarlarımıza güvenim tam. Siz bizim başımızı öne eğmeyin, biz de lazım olan neyse, gerekeni yapalım."

Taraftarlar da spora verdiği destekten dolayı Başkan Şimşek'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.