pendik escort bayan
ak

Başkan Şimşek, Sporcuları Makamında Kabul Etti

25.11.2016 - 16:13, Güncelleme: 25.11.2016 - 16:13
 

Başkan Şimşek, Sporcuları Makamında Kabul Etti

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençlik ve Spor Müdürlüğü öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı. İlçe Gençlik ve...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençlik ve Spor Müdürlüğü öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Bölgesel Kız Voleybol 2. Lig takımı, kız okul sporları takımı, bölgesel basketbol takımı, futbol A grubu amatör takımı ve judo takımından oluşan sporcu ve öğretmenleri konuk eden Şimşek, bir süre sohbet ettiği sporcuların sorunlarını dinledi. Çocuk için sporun fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal açıdan da önemli bir yer tuttuğuna dikkati çeken Başkan Şimşek, “Çocukların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için dersleri kadar, spora da önem vermesi gerekir. Küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, daha sağlıklı ve başarılı olur. Spor çocuklar için hem fiziksel, hem sosyal açıdan önemlidir." dedi. Çocukların spor yoluyla çevresini tanıdığını aktaran Ahmet Şimşek, iletişim kurma yeteneğini ve kendine olan güvenini artırdığını da sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençlik ve Spor Müdürlüğü öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı. İlçe Gençlik ve...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençlik ve Spor Müdürlüğü öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Bölgesel Kız Voleybol 2. Lig takımı, kız okul sporları takımı, bölgesel basketbol takımı, futbol A grubu amatör takımı ve judo takımından oluşan sporcu ve öğretmenleri konuk eden Şimşek, bir süre sohbet ettiği sporcuların sorunlarını dinledi.

Çocuk için sporun fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal açıdan da önemli bir yer tuttuğuna dikkati çeken Başkan Şimşek, “Çocukların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için dersleri kadar, spora da önem vermesi gerekir. Küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, daha sağlıklı ve başarılı olur. Spor çocuklar için hem fiziksel, hem sosyal açıdan önemlidir." dedi.

Çocukların spor yoluyla çevresini tanıdığını aktaran Ahmet Şimşek, iletişim kurma yeteneğini ve kendine olan güvenini artırdığını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.